Splošni pogoji

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA DRUŽBE KONTAKS

Spletno stran je pripravila družba KONTAKS, Katja Špec Cirar s.p., Konj 9, 1270 Litija (v nadaljevanju KONTAKS), ki jo upravlja in vzdržuje. Z uporabo spletne strani www.kontaks.si sprejema obiskovalec te splošne pogoje, pogoje prijave in odjave na izobraževanje in potrjuje, da je z njimi seznanjen ter se z njimi strinja.

KONTAKS se bo z vzdrževanjem in oblikovanjem teh spletnih strani trudil zagotavljati točnost, pravilnost in ažurnost objavljenih vsebin, vendar ne zagotavlja in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost in celovitost kot tudi ne za škodo povzročeno z uporabo teh spletnih strani oziroma njenih vsebin.

Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. KONTAKS si pridružuje pravico spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) ter brez predhodnega opozorila.

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, spremlja statistiko obiska in omogoča uporabo vtičnikov spletnih socialnih medijev. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja, prosimo, zapustite spletno mesto.

Avtorske pravice

Vse vsebine (pisne in slikovne), ki so objavljene na spletnih straneh družbe KONTAKS, razen vsebin, ki jih vnesejo uporabniki sami, so zaščiteno avtorsko delo KONTAKS skladno z določbami Zakona o avtorski in sorodnih pravicah. Prepovedana je reprodukcija, distribucija, spreminjanje, javno prikazovanje in predvajanje ter ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela brez izrecnega pisnega obvestila družbi KONTAKS in njenega pisnega soglasja. Slikovno ali zvočno snemanje dogodkov, izobraževanj je prepovedano, razen v primeru, če za to obstaja predhodno pisno soglasje organizatorja.

Pogoji prijave in odjave na izobraževanje

Splošni pogoji in določila so sestavni del prijavnice na izobraževanje KONTAKS ne glede na obliko prijave. Izraz izobraževanje zajema seminarje, druge oblike usposabljanj in izobraževanj. Ti pogoji urejajo postopek prijave in odjave na seminar.

Pogoji poslovanja

Na izobraževanje družbe Kontaks (matična številka 62514550009) se prijavite s spletno prijavo ali pisno prijavo na elektronski naslov info@kontaks.si. Posameznik, ki se na dogodek prijavi, v celoti, nepreklicno in brezpogojno sprejema te Splošne pogoje, ne glede na način prijave (spletna, elektronska). Cene so v EUR, DDV ni obračunan - po 1. točki 94. člena ZDDV-1. S klikom na gumb “Oddaj prijavo” ali poslano prijavnico na e-mail: info@kontaks.si izvedete prijavo na izobraževanje, o čemer vas obvestimo tudi na navedeni e-poštni naslov, in sklenete pogodbo na daljavo.

Kotizacijo poravnate pred pričetkom seminarja na transakcijski račun Kontaks, Katja Špec Cirar s.p., Konj 9, 1270 Litija številka: IBAN SI56 6100 0000 4246 037, DH d.d. Sklic: 00 888 - davčna številka. V primeru odpovedi izobraževanja kotizacijo vrnemo v roku 3 delovnih dni.

V primeru nezadostnega števila prijavljenih udeležencev ali višje sile (npr. bolezen predavatelja) si pridržujemo pravico do odpovedi izobraževanja. V vseh takih in podobnih primerih vas bomo o morebitnem odstopu od izvedbe naročila z naše strani obvestili v roku 3 (tri) dni po e-pošti oz. telefonu.

Upoštevamo pisne odjave na e-mail: info@kontaks.si ali na poslovni naslov, prejete najkasneje tri delovne dni pred pričetkom izobraževanja, sicer zaračunamo celotno kotizacijo. Ne glede na zgornje določbe bo KONTAKS skušal reševati odpoved izobraževanja v korist prijavljenega udeleženca (nadomestni termin, nadomestni seminar, idr.).

V primeru vprašanj se lahko vedno obrnete na e-mail: info@kontaks.si ali na 040 848 764

 

Politika zaupnosti in varstvo osebnih podatkov

Upravljavec zbirke osebnih podatkov, zbranih v okviru prijave na dogodek ali drugače v okviru dogodka je organizator - Kontaks. Za točnost podatkov, ki jih vnesejo stranke, podjetje ne odgovarja. Kontaks se zavezuje, da bo osebne podatke vodil, vzdrževal in jih obdeloval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov. Kontaks se zavezuje, da se bodo osebni podatki uporabljali izključno za potrebe izpolnitve prijave ter prejemanje obvestil o izobraževanjih, spremembah zakonodaje, novostih poslovanja in ponudbi družbe Kontaks in jih ne bo posredoval tretjim osebam.

Udeleženec oz. uporabnik lahko kadarkoli zahteva po e-pošti na naslov info@kontaks.si ali pisno na poslovni naslov družbe, dostop do svojih osebnih podatkov, pregled, popravo, omejitev obdelave ali izbris svojih osebnih podatkov.

Spori in pristojno sodišče

Udeleženec in podjetje KONTAKS se bosta trudila spore reševati sporazumno, v medsebojno obojestransko korist in v skladu z najboljšo prakso poslovanja. Če sporazum ne bo mogoč, je za reševanje sporov pristojno sodišče v Ljubljani.