Prijavnica na izobraževanje in storitve
Izberite izobraževanje, datum in lokacijo
Izberite

Od prejemanja novic in drugih sporočil se lahko kadarkoli odjavite, tako da v poslanem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo ali da nam pošljete sporočilo na info@kontaks.si

Kontaks, računovodstvo in davčno svetovanje, Katja Špec Cirar s.p. (v nadaljevanju Kontaks) se zavezuje, da se bodo osebni podatki uporabljali izključno za potrebe prijave ter prejemanje obvestil o seminarjih, novostih poslovanja in ponudbi podjetja.

 

Kontaks se zavezuje, da  bo osebne podatke vodil, vzdrževal in jih obdeloval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov.

S klikom na gumb “Oddaj prijavo” potrjujete, da ste seznanjeni in sprejemate SPLOŠNE POGOJE ter izvedete prijavo na seminar, o čemer vas obvestimo tudi na navedeni e-poštni naslov, in sklenete pogodbo na daljavo.

Zahvaljujemo se za prijavo. Kmalu vas kontaktiramo.

POMEMBNE INFORMACIJE

  • Seminar traja tri šolske ure,  9.00 do 11.30. Vmes je en odmor, ki traja 15 minut. 

  • Udeleženci šole lahko predhodno pošljete svoja vprašanja na e-mail: info@kontaks.si in odgovore boste dobili na izobraževanju.

  • Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom seminarja na transakcijski račun Kontaks, Katja Špec Cirar s.p., Konj 9, 1270 Litija številka: IBAN SI56 6100 0000 4246 037 DH d.d. Sklic: 00 888 - davčna številka. Namen plačila: OTHR.

  • DDV ni obračunan, ker nisem zavezanec za obračun DDV po 1. točki 94. člena ZDDV-1.

  • Upoštevamo pisne odjave na e-mail: info@kontaks.si, prejete najkasneje tri delovne dni pred pričetkom izobraževanja, sicer zaračunamo celotno kotizacijo.

  • V primeru nezadostnega števila prijavljenih udeležencev si pridržujemo pravico do odpovedi izobraževanja.

  • Dodatna pojasnila dobite na telefonski številki 040 848 764.